Vaše poloha:

Schwarzkopf Pure Colors barva na vlasy, vybrané druhy

Schwarzkopf Pure Colors barva na vlasy, vybrané druhy

Výrobek Schwarzkopf Pure Colors barva na vlasy, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Schwarzkopf , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo péče o vlasy nebo barvy na vlasy. .

Aktuální slevu na Schwarzkopf Pure Colors barva na vlasy, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Značka: Schwarzkopf Výrobce: Henkel EAN: 3838824159416 Kategorie: Drogerie a parfumerie / péče o vlasy / barvy na vlasy

Popis výrobku

Někdy opravdu nechceš trvalou změnu, ale barva, která se vymyje po pár týdnech, je perfektní! Všechny rády experimentujeme, ale ty určitě chceš, abychom byly stále zdravě vypadající a zářivé, že? Tak začni s hydratací!
Pure Color Washout od Schwarzkopf, hydratační gelová barva s technologií Aquaxyl™, aloe vera a kaktusem. Pečuj o nás a vyzkoušej si, jaké je to mít krásnou barvu bez závazků! Zamiluj si Pure Color. Užij si to!
Nezapomeňte se podívat, kde dnes najdete Schwarzkopf v akci

Složení výrobku

 Aqua (water, eau) Propylene glycol PPG-1-PEG-9 lauryl glycol ether Ethanolamine Xanthan gum Phenoxyethanol Carbomer Parfum (fragrance) Xylitylglucoside Aloe barbadensis leaf extract Opuntia ficus-indica flower extract Anhydroxylitol Polyquaternium-39 HC blue no. 12 Etidronic acid HC orange no. 1 Hydroxyethyl-2-nitro-p-toluidine Xylitol Glucose Sorbitol Alpha-isomethyl ionone HC red no. 3