Vaše poloha:
Cukroví pečeme jedině s HEROU
(Foto: facebook/Hera)
Cukroví pečeme jedině s HEROU
(Foto: facebook/Hera)

23.11.2021

Cukroví pečeme jedině s HEROU

Vánoce jsou každý den blíž a blíž! Hledáte recepty na vánoční cukroví? Připravili jsme pro Vás několik receptů na vánoční cukroví s HEROU. Naše pečení s HEROU si určitě zamilujete.

 

Historie HERA značky začíná již v roce 1928 a dodnes je věrným pomocníkem v kuchyni každého, kdo miluje pečení. Jedná se o kvalitní rostlinný tuk s tradicí. Existují dvě varianty HERA rostlinného tuku, a to HERA klasická a HERA máslová.

 

HERA klasická HERA máslová

 

HERA klasická je rostlinný tuk ideální na jakékoliv pečení. Lze ji snadno našlehat, použít jak na pečení, tak i do krémů. Nesráží se a má hladkou texturu. Ihned po vytažení z lednice se dá s ní jednoduše pracovat. Obsahuje 72% tuku.

HERA složení: rostlinné oleje a tuky (palmový, řepkový, slunečnicový, v různém poměru), voda, emulgátor, jedlá sůl (0,2%), sušená syrovátka, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), aroma, vitamín A, vitamin D3, vitamin E, barvivo (karoteny).

HERA máslová je mladší variantou klasického rostlinného tuku HERA. Kromě klasického pečení je ideální i do krémů, krémových dezertů a dortů. Lze ji snadno našlehat, má příjemnou máslovou příchuť a nesráží se. Obsahuje 78% tuku.

HERA máslová složení: rostlinné oleje a tuky (palmový, řepkový, slunečnicový, v různém poměru), voda, sušená syrovátka, jedlá sůl (0,4 %), emulgátor, aromata másla (obsahují mléko), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), barvivo (karoteny), vitamín A, vitamin D.

 

Pečení s HEROU – recepty

 

Linecké cukroví

 

Ingredience

 

Příprava

Nejdříve prosejeme na válu mouku, máslo nastrouháme, přidáme moučkový cukr, vanilkový cukr, žloutky a citronovou šťávu. Všechny suroviny smícháme v míse a pořádně vypracujeme v hladké těsto. Hotové těsto necháme v chladu odpočinout zhruba 2 hodiny.

Na pomoučeném vále vyválíme plát silný 3 mm. Pokud se těsto lepí, podsypáváme moukou. Připravíme si formičky a vykrájíme libovolné tvary, které skládáme na plech s pečícím papírem. Z poloviny tvarů vypíchneme kovovou trubičkou střed. Linecké cukroví pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů zhruba 7 minut.

Když je cukroví upečené, vyndáme jej z trouby a necháme vychladnout. Po vychladnutí slepujeme marmeládou.

 

Šlehačkové cukroví

 

Ingredience

 

Příprava

Nejdříve prosejeme na válu mouku, máslo nastrouháme a přidáme šlehačku. Všechny suroviny smícháme a vypracujeme těsto. Připravené těsto by se nemělo lepit. Těsto necháme chvíli v chladu odpočinout.

Na pomoučeném vále vyválíme plát silný 4-5 mm. Pokud se těsto lepí, podsypáváme moukou. Z těsta vykrájíme libovolné tvary a skládáme je na plech s pečícím papírem. Šlehačkové cukroví pečeme v předehřáté troubě zhruba 10 minut na 170 stupňů.

V míse smícháme moučkový cukr, vanilkový cukr a skořici. Upečené těsto obalujeme v této směsi.

 

Kokosové cukroví

 

Ingredience

 

Příprava

Nejdříve prosejeme na válu mouku a přidáme půlku balení prášku do pečiva. Máslo nastrouháme a přidáme k mouce spolu s moučkovým cukrem, nastrouhaným kokosem a vejce. Všechny suroviny smícháme a vypracujeme vláčné těsto, které by se nemělo lepit.

Na pomoučeném vále vyválíme plát silný 4 mm a vykrájíme libovolné tvary, které poté skládáme na plech s pečícím papírem. Kokosové cukroví pečeme v předehřáté troubě dozlatova. Zdobíme podle chuti, lze jej ozdobit čokoládou nebo jinou polevou.

Dobrou chuť!

http://www.akcniceny.cz/widget/?ukaz=zbozi&q=hledej%3Fs%3Dhera&limit=4&titulek=Hera+v+akci&button=Zobrazit+v%C3%ADce&magid=21348&abver=2

 

 

 

 

Mohlo by Vás zajímat

Cukroví pečeme s PENAM moukou

Chutné a voňavé vánoční cukroví pečeme s kvalitní Penam moukou. Povíme Vám, jaké druhy mouky od Penamu můžete sehnat v ochodech a jaké je jejich použití v kuchyni.

Pečeme vánoční cukroví: Pařížské rohlíčky

Na svátečním stole určitě nesmí chybět křehké pařížské rohlíčky, které patří mezi jednu z nejoblíbenějších vánočních dobrot. Máme pro Vás par tipů, jak připravit ty nejlahodnější pařížské rohlíčky.

Pečeme vánoční cukroví: Išelské cukroví

Išelské cukroví zmizí ze stolu vždy jako první! Připravili jsme pro Vás skvělý recept na toto oblíbené vánoční cukroví.

Pečeme vánoční cukroví: Vanilkové rohlíčky

Vánoce si rozhodně nemůžeme představit bez křehkých vanilkových rohlíčků. Proto jsme pro Vás připravili nejen recept na tradiční vanilkové rohlíčky s citronovou kůrou, ale i recept na bezlepkové rohlíčky!

Pečeme vánoční cukroví: Linecké cukroví

Advent už je tady! Spolu s ním i čas na pečení vánočního cukroví. Dnes jsme pro Vás připravili recept na oblíbené linecké cukroví!

Kde koupit ta nejlepší vánoční vykrajovátka? Vyzkoušejte razítka na cukroví!

Přichází Vánoce a s nimi i čas pečení cukroví. Připravte se na ně s originálními vykrajovátky, díky kterým bude vaše cukroví blíže k vánočním svátkům!

Pečeme vánoční cukroví: Perníčky

Také si nemůžete představit Vánoce bez voňavých a měkkých perníčků? Vyzkoušejte naše skvělé recepty na tradiční klasické perníčky, ale i perníčky veganské.

Co dělat s vánočním stromkem v květináči? Určitě ho nesázejte bez povolení v lese

Každý rok po svátcích řeší mnoho z nás stejnou otázku: Kam s vánočním stromkem v květináči? Mnozí zvažují jeho zpětné zasazení do přírody, ale experti varují – není to tak jednoduché, jak se zdá. Pojďme se podívat na to, co byste měli vědět předtím, než se rozhodnete pro tento krok.

Kdy chodí sv. Mikuláš a jak se na tento den připravit?

Blíží se den, kdy vám na dveře zaklepe sv. Mikuláš v doprovodu čerta a anděla. Nachystejte proto dětem štědrou nadílku a začněte s nimi trénovat tradiční říkanky. Možná se přitom o této krásné tradici dozvíte i něco nového. 

Tipy a triky pro úspěšné pečení vánočního cukroví

Čas na pečení Vánočního cukroví je v plném proudu. Ať už jste v pečení začátečník, nebo se pasujete mezi zkušené, vždy je prostor pro inovace a vylepšení. Máme pro vás 10 bodů, jak svou techniku pečení ještě dále vylepšit.