Vaše poloha:

elmex Sensitive Whitening Zubní pasta s aminfluoridem 75ml

elmex Sensitive Whitening Zubní pasta s aminfluoridem 75ml

Aktuální slevu na elmex Sensitive Whitening Zubní pasta s aminfluoridem 75ml zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty značky Elmex , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo péče o zuby nebo zubní pasty.

ROSSMANN

Zbývá 12 dní

Platí do: Úterý 7.5.2024

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

elmex® Sensitive s aminfluoridem zuby chrání díky klinicky ověřenému složení pro ochranu před citlivostí zubů. Účinné složení pomáhá nepřetržitě posilovat zuby a chránit je před zubním kazem. Jemné částečky zajišťují účinné a šetrné čištění, které odstraňuje zubní plak. Její unikátní složení pomáhá obnovit přirozenou bělost zubů. Proč se zuby stávají citlivými? Při ustupování dásní se zubní krčky, tedy oblast zubů, která je normálně chráněna, odhalí a stanou se zranitelnějšími. V takové situaci mohou studené/teplé nebo kyselé podněty či dotek způsobovat bolest. Také se mohou rychleji rozvíjet kazy dentinu. Pro optimální pravidelnou ústní péči nejprve použijte produkty pro čištění mezizubních prostor, pak zubní pastu elmex® Sensitive spolu s kartáčkem elmex® Sensitive a nakonec ústní vodu elmex® Sensitive.

Značka: Elmex Výrobce: Colgate-Palmolive Balení: 75 ml EAN: 8714789926278 Kategorie: Drogerie a parfumerie / péče o zuby / zubní pasty

Popis výrobku

 

Účinná ochrana a šetrná péče o citlivé zubyPřirozená bělost

 

Zubní pasta elmex SENSITIVE WHITENING s aminofluoridem vytváří trvalou ochrannou vrstvu, která chrání před bolestivými podněty a kazy v krčkové oblasti. Speciální složení jemně odstraňuje skvrny a obnovuje přirozenou bělost Vašich zubů. Zeptejte se svého zubního lékaře!

 

Bezpečnostní varování

Nevhodné pro děti do 7 let.

 

Obsahuje Olaflur, (0,14% F¯). Balení: Krabice.

Složení výrobku

  • Aqua
  • Hydrated silica
  • Sorbitol/Glycerin
  • Hydroxyethylcellulose
  • Olaflur
  • Aroma
  • Limonene
  • CI 77891
  • Cocamidopropyl betaine
  • Sodium saccharin
  • Hydrochloric acid

    Upozornění pro nabídku ROSSMANN: elmex® Sensitive s aminfluoridem zuby chrání díky klinicky ověřenému složení pro ochranu před citlivostí zubů. Účinné složení pomáhá nepřetržitě posilovat zuby a chránit je před zubním kazem. Jemné částečky zajišťují účinné a šetrné čištění, které odstraňuje zubní plak. Její unikátní složení pomáhá obnovit přirozenou bělost zubů. Proč se zuby stávají citlivými? Při ustupování dásní se zubní krčky, tedy oblast zubů, která je normálně chráněna, odhalí a stanou se zranitelnějšími. V takové situaci mohou studené/teplé nebo kyselé podněty či dotek způsobovat bolest. Také se mohou rychleji rozvíjet kazy dentinu. Pro optimální pravidelnou ústní péči nejprve použijte produkty pro čištění mezizubních prostor, pak zubní pastu elmex® Sensitive spolu s kartáčkem elmex® Sensitive a nakonec ústní vodu elmex® Sensitive.

    Vývoj ceny produktu