Vaše poloha:

Finish Prášek do myčky nádobí 2,5kg

Finish Prášek do myčky nádobí 2,5kg

Výrobek Finish Prášek do myčky nádobí 2,5kg momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Finish , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo mytí nádobí nebo tablety do myčky. .

Aktuální slevu na Finish Prášek do myčky nádobí 2,5kg zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Prášek do myčky nádobí

Značka: Finish Výrobce: Reckitt Benckiser Balení: 2,5 kg EAN: 8594002681487 Kategorie: Drogerie a parfumerie / mytí nádobí / tablety do myčky

Popis výrobku

Jednoduše si užívejte dokonalou a již známou čistotu s tabletami Finish Classic POWERBALL, Prášky na mytí nádobí a Gely při kažém mytí. Kulička Powerball předmočí a zjemní naschlé zbytky jídla a silný detergent odstraní všechny zbytky jídla. Klasické řešení se zářivou čistotou. Hosí se pro všechny programy, umístěte do dávkovače detergentu. Finish Classic Powerball k dostání i s citronovým aroma. Až 3 účinků síly Power Actions pro nejvyšší čistotu a lesk: ✓ Odstranění nejsilnějších nečistot ✓ Funkce předmáčení ✓ Odstranění čajových skvrn http://www.finishinfo.cz/nase-vyrobky/

Příprava a použití

Návod k použití: Odstraňte zbytky potravin. Naplňte dávkovač mycího prostředku po rysku v souladu s pokyny výrobce. Doporučené množství je 40ml. Je-li nádobí velmi zašpiněné, použijte 45 ml. Pro lehce zašpiněné nádobí stačí méně prášku. Používejte také Finish sůl a leštidlo.

 

 

Bezpečnostní varování

VAROVÁNÍ ZPŮSOBUJE VÁŽNÉ PODRÁŽDĚNÍ OČÍ. Pokyny pro bezpečné zacházení. Před použitím si přečtěte údaje na štítku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Používejte ochranné brýle nebo obličejový štít. Po manipulaci si důkladně omyjte ruce. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně oplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.

 

Balení: Uzavíratelné balení.

 

Skladování: Spotřebujte nejlépe do 24 měsíců od data výroby uvedeného na obalu.

Složení výrobku

  • < 5 %: peruhličitan sodný (kyslíkové bělicí činidlo), neiontové povrchově aktivní látky
  • 15 - 30 %: fosforečnany
  • Dále obsahuje: enzymy (proteázy - subtilisin, amyláza), parfém (limonen)
  • Nebezpečné látky: uhličitan sodný, peruhličitan sodný, dikřemičitan sodný