Vaše poloha:

Jar kapsle do myčky 50ks, vybrané druhy

Jar kapsle do myčky 50ks, vybrané druhy

Výrobek Jar kapsle do myčky 50ks, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Jar , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo mytí nádobí nebo tablety do myčky. .

Aktuální slevu na Jar kapsle do myčky 50ks, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Značka: Jar Výrobce: Procter & Gamble Balení: 50 ks EAN: 4015600578190 Kategorie: Drogerie a parfumerie / mytí nádobí / tablety do myčky

Popis výrobku

 

Neuvěřitelná čistota nádobíSilný odmašťovací účinekÚčinek odstraňování mastnoty z myčky nádobíOdstraňování odolných skvrnÚžasný leskČisticí účinek při nízké teplotěRychlá rozpustnost ve voděNerozbaluje seOchrana sklaOchrana stříbraOchrana před usazováním vodního kameneFunkce soliProstředek na oplachování

 

All in 1 - Kapsle do automatické myčky nádobí.

Příprava a použití

Kapsli vložte do zásuvky mycího prostředku a zásobník uzavřete. Kapsli nerozbalujte ani nepropichujte. Balení po každém použití opět uzavřete. Při manipulaci musíte mít suché ruce. 1 kapsle = 1 umytí. Speciální sůl kapslí Jar Platinum Vše-v-1 účinkuje v měkké, středně tvrdé i v tvrdé vodě (26°e/21°dH/38°fH). Vaše myčka nádobí by měla fungovat efektivně i tehdy, když se rozsvítí ukazatel doplnění lešticího/oplachovacího prostředku nebo soli. Pokud máte mimořádně tvrdou vodu (více než 26°e/21dH/38°fH), používejte speciální sůl zvlášť. Stříbrné a nerezové povrchy se nemohou navzájem dotýkat. V myčce nádobí neumývejte starožitný / ručně zdobený porcelán ani olovnatý křišťál. Pro dosažení nejlepších výsledků vkládejte kapsli do zásobníku mycího prostředku. Pokud se kapsle do zásobníku nevejde, položte ji na koš na příbory a zvolte program bez předmytí.

 

 

Bezpečnostní varování

Uchovávejte mimo dosah dětí. Nebezpečí vážného poškození očí. Zamezte styku s očima. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. Používejte osobní ochranné prostředky pro oči a obličej. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení. V případě požití se napijte vody a nevyvolávejte zvracení. Obsahuje subtilisin. Může vyvolat alergickou reakci. Xi Dráždivý.

 

Economy pack** **V porovnání s doporučenou maloobchodní cenou 40kusového balení kapslí Jar Autodish Platinum Vše-v-1. Balení: Baleno teplem.

Složení výrobku

  • >30% fosfáty
  • 5-15% neiontové povrchově aktivní látky, kyslíková bělicí činidla, polykarboxyláty
  • <5% fosfonáty
  • Enzymy
  • Parfémy
  • Citronellol
  • Limonene
  • Linalool

    Vývoj ceny produktu