Vaše poloha:

Lanza prací prášek 60 dávek, vybrané druhy

Lanza prací prášek 60 dávek, vybrané druhy

Výrobek Lanza prací prášek 60 dávek, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Lanza , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo prací prostředky nebo prací prášky. .

Aktuální slevu na Lanza prací prášek 60 dávek, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Značka: Lanza Výrobce: Reckitt Benckiser Balení: 4,5 kg EAN: 5997321712437 Kategorie: Drogerie a parfumerie / prací prostředky / prací prášky

Popis výrobku

 

Zářivá bělostČistota a svěžest

 

Lanza dodá vašemu prádlu čistotu, která není jen vidět, ale i cítit. Nová Lanza Expert Bílá udrží vaše prádlo zářivě bílé díky obsahu CMC (karboxymethylcelulózy), která: 1) Pomáhá zabránit zašednutí vašeho bílého prádla při každém praní, 2) Chrání prádlo před znečištěním v průběhu pracího procesu. Lanza Expert Bílá Expert na čistotu a zářivou bělost vašeho prádla. Efektivní již při 30°C Nyní vystačí 1kg prášku na 13 praní, dříve to bylo pouze na 10 praní! Nové složení Lanza Expert obsahuje více aktivních látek, díky kterým lze použít méně pracího prášku pro dosažení stejných výsledků jako dříve. Méně prášku, stejný prací účinek.

Příprava a použití

Lanza doporučuje: Pro omezení rizika poškození tkanin snižte teplotu praní z 60°C na 30°C. Lanza Expert je účinná již při 30°C. Doporučené dávkování na 4,5kg náplně pračky (standardní náplň pračky). Návod viz. obal. V případě praní v automatické pračce nasypte požadovanou dávku prášku do hlavního dávkovače pracího prostředku. V případě ručního praní nechte prášek rozpustit ve vodě a poté prádlo důkladně vymáchejte. Není vhodné pro vlnu a hedvábí! Při praní vždy dodržujte doporučení výrobce dané textilie.

 

 

Bezpečnostní varování

Lanza. Prací prášek na bílé prádlo Způsobuje vážné podráždění očí. Pokyny pro bezpečné zacházení: Uchovávejte mimo dosah dětí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně oplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. PŘI POŽITÍ: Necítíte-li se dobře, volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO nebo lékaře. Po použití si umyjte ruce.

 

Balení: Baleno teplem.

Složení výrobku

  • 15-30%: zeolity
  • <5%: aniontové povrchově aktivní látky, neiontové povrchově aktivní látky, polykarboxyláty, mýdlo, enzymy (subtilisin), parfém, 2-(4-terc-butylbenzyl)propanal, citronellol, alfa-hexylcinnamaldehyd