Vaše poloha:

Loctite Super Bond Univerzální sekundové lepidlo 3g

Loctite Super Bond Univerzální sekundové lepidlo 3g

Výrobek Loctite Super Bond Univerzální sekundové lepidlo 3g momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Loctite z kategorie .

Aktuální slevu na Loctite Super Bond Univerzální sekundové lepidlo 3g zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Univerzální sekundové lepidlo

Značka: Loctite Výrobce: Henkel Balení: 3 g EAN: 9000100072441

Popis výrobku

 

VoděodolnýKovPlasty*DřevoSklo...a další materiályNeucpává se*kromě PP a PE

 

Sekundové lepidlo s obsahem SilicoTec s hydrofobní technologií. LEPÍ OKAMŽITĚ - Voděodolné - Lepí během několika sekund - Lepí porcelán, kov, gumu, kůži, dřevo, papír, plasty a další materiály* - Transparentní spoj po vytvrdnutí - Bez rozpouštědel - Neucpává se *kromě PP a PE

 

Bezpečnostní varování

Obsahuje Ethyl-(2-kyanoakrylát). Kyanoakrylát. Nebezpečí. Okamžitě slepuje kůži a oči. Uchovávejte mimo dosah dětí. Způsobuje vážné podráždění očí. Může způsobit podráždění dýchacích cest. Dráždí kůži. Zamezte vdechování par. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody a mýdla. První pomoc: Při nadýchání dopravte postiženého mimo kontaminované prostředí a poraďte se s lékařem. Při slepení kůži násilně neoddělujte. Omývejte v teplé mýdlové vodě a poté opatrně tupým předmětem, např. lžící, oddělte. Můžete použít i Loctite Odstraňovač lepidla nebo malé množství acetonu. Při slepení očí omývejte řasy vatovými tampóny namočenými v teplé vodě tak dlouho, dokud se lepidlo úplně nerozpustí. Oči neotevírejte násilím. Konzultujte s lékařem. Při požití se ujistěte, zda jsou průchodné dýchací cesty. Produkt polymerizuje již v ústní dutině, proto je nemožné jej spolknout. Sliny produkt oddělí od ústní dutiny během několika hodin.

 

Balení: Blistr.

 

Skladování: Po použití ihned důkladně uzavřete a skladujte v originálním obalu (blistru) na chladném a suchém místě.