Vaše poloha:

Off! Spray repelentní přípravek proti komárům, klíšťatům a ovádům 100ml

Off! Spray repelentní přípravek proti komárům, klíšťatům a ovádům 100ml

Výrobek Off! Spray repelentní přípravek proti komárům, klíšťatům a ovádům 100ml momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky OFF! , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo sezóna nebo repelenty. .

Aktuální slevu na Off! Spray repelentní přípravek proti komárům, klíšťatům a ovádům 100ml zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Značka: OFF! Výrobce: S.C. Johnson Balení: 100 ml EAN: 8711800112054 Kategorie: Drogerie a parfumerie / sezóna / repelenty

Popis výrobku

 

Skutečná ochrana před komáry a klíšťaty

 

OFF! spray - repelentní přípravek ve spreji zajišťuje efektivní ochranu kůže proti komárům a klíšťatům až 4 hodiny a proti ovádům až 6 hodin.

Příprava a použití

Návod pro použití: Před použitím důkladně protřepejte. Při aplikaci držte nádobku ve svislé poloze asi 15-20 cm od kůže či oděvu. Při použití na tvář a krk nastříkejte přípravek do dlaní a poté ho rozetřete. Zamezte styku s očima, rty a sliznicí. Účinkuje také na oblečení, postříkejte košili, kalhoty a ponožky. Zamezte přímému kontaktu se syntetickými materiály, lakovanými povrchy a plasty. Nepoškozuje bavlnu, vlnu ani nylon. Ošetřené oděvy vyperte. Použití přípravku je příjemné. Přípravek je lehce parfémovaný. Po návratu si umyjte ošetřená místa mýdlem a vodou.

 

 

Bezpečnostní varování

Upozornění: Extrémně hořlavý. Dráždí oči. Uchovávejte mimo dosah dětí. Uchovávejte obal na dobře větraném místě. Nevdechujte aerosoly. Zamezte styku s očima. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení. Používejte pouze v dobře větraných prostorách. Používejte dle návodu. Nádobka je pod tlakem: nevystavujte slunečnímu záření a teplotám nad 50°C. Ani vyprázdněnou nádobku neprorážejte a nevhazujte do ohně. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo na žhavé předměty. Uchovávejte mimo dosah zdrojů zapálení - Zákaz kouření. Neaplikujte na nadměrně opálenou nebo porušenou pokožku. Pouze k vnějšímu použití. Nepoužívejte u dětí do 2 let. U dětí používejte šetrně a neaplikujte na jejich ruce. Při podráždění kůže přerušte používání. Aplikaci opakujte pouze v případě potřeby, ne více než 2x za 24 hodin. Vyvarujte se nadměrnému používání. Při nadýchání odsuňte postiženého od zdroje expozice a zajistěte lékařské ošetření objeví-li se potíže. Xi Dráždivý. F+ Extrémně hořlavý.

 

Účinná látka: 15 g DEET ve 100 g přípravku. Prázdné obaly zneškodňujte v rámci tříděného odpadu v souladu se zákonem o odpadech. Balení: Aerosol.