Vaše poloha:

Savo Proti plísním 500ml

Savo Proti plísním 500ml

Aktuální slevu na Savo Proti plísním 500ml zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty z kategorie Drogerie a parfumerie nebo čistící prostředky nebo do koupelny.

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

TOP drogerie

Zbývá 2 dny

Platí do: Sobota 27.4.2024

* S kartou

Informace o výrobku

Značka: Savo Výrobce: UNILEVER Balení: 500 ml EAN: 8594005390225 Kategorie: Drogerie a parfumerie / čistící prostředky / do koupelny

Popis výrobku

Č.1 na trhu* Odstraní plíseň již po prvním použití Účinné složení Tekutý dezinfekční přípravek ve spreji Povrch vydezinfikuje a krásně vybělí Osvědčená kvalita Tekutý přípravek ve spreji na odstranění plísní, hub, lišejníků a kvasinek v celé domácnosti s okamžitým účinkem, viditelným efektem a dezinfekčními účinky. Je vhodný na omítky, zdivo, kámen, mramor, žulu, přírodní dřevo, keramiku, obkládačky, sklokeramiku, smalt, sklo, plasty, laminát, akryl, vinyl, silikon, gumu, teflon, nerez, chromované povrchy. * Číslo 1 na českém trhu v počtu prodaných kusů mezi přípravky na odstranění plísní dle dat společnosti AC Nielsen za březen 2015 až březen 2016.

Tradiční česká značka Savo přináší kompletní portfolio čisticích přípravků pro domácnost. Savo, řeší téměř každý problém v domácnosti.

Příprava a použití

Použití: Stlačte bezpečnostní pojistku a současně otočte trysku rozstřikovače do pracovní polohy. Po použití postup zopakujte do polohy stop. Na napadená místa nastříkejte přípravek ze vzdálenosti 10-15 cm a nechte působit. Po 15-20 minutách ošetřené místo opláchněte vodou nebo přípravek nechte zaschnout. Plíseň před postřikem neodstraňujte, aby nedošlo k rozptýlení nebezpečných výtrusů. Při silném napadení postup několikrát zopakujte.

 

 

Bezpečnostní varování

První pomoc: Při nadýchání: odstranit zdroj expozice, zajistit postiženému přívod čistého vzduchu, zabránit fyzické námaze (včetně kůže). Nemá konzervační účinky. Zabraňte kontaktu oděvu s přípravkem. Nevhodný na hliník, měď, mosaz, bronz (kovové předměty ihned opláchněte vodou), barevné a lakované dřevo. Nebezpečí: Způsobuje těžké poleptání kůže a poškození očí. Vysoce toxický pro vodní organismy. Může být korozivní pro kovy. Pozor! Nepoužívejte společně s jinými výrobky. Může uvolňovat nebezpečné plyny (chlor). Uchovávejte mimo dosah dětí. Uchovávejte pouze v původním obalu. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít. Při styku s kůží (nebo s vlasy): Veškeré kontaminované části oděvu okamžitě svlékněte. Opláchněte kůži vodou/osprchujte. Při zasažení očí: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaminované čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Necítíte-li se dobře, volejte Toxikologické informační středisko/lékaře. Uniklý produkt seberte. Odstraňte obal v souladu s platnou legislativou, umístěte prázdný obal do komunálního odpadu. Obsahuje: chlornan sodný, hydroxid sodný.

 

Vyrobené v EU. Balení: Plastová láhev.

 

Skladování: Chraňte před teplem a slunečním světlem (skladovací teplota -10 až +25°C).

Složení výrobku

  • Účinná látka: chlornan sodný 47g/kg (4,7%)
  • Další složení: Méně než 5% aniontové povrchově aktivní látky

    Vývoj ceny produktu