Vaše poloha:

Teekanne černý čaj, Earl Grey, vybrané druhy 20 sáčků

Teekanne černý čaj, Earl Grey, vybrané druhy 20 sáčků

Výrobek Teekanne černý čaj, Earl Grey, vybrané druhy 20 sáčků momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Teekanne , či na podobné zboží z kategorie Potraviny nebo teplé nápoje nebo čaj. .

Aktuální slevu na Teekanne černý čaj, Earl Grey, vybrané druhy 20 sáčků zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Značka: Teekanne Výrobce: Teekanne Balení: 20 sáčků EAN: 5901086005123 Kategorie: Potraviny / teplé nápoje / čaj

Popis výrobku

Earl Grey - specialita černého čaje s urozeným původem Sir Charles Grey - premiér, britský šlechtic a objevitel jedné z nejoblíbenějších specialit černých čajů. Dnes je Earl Grey synonymem tradiční čajové pochoutky té nejvyšší kvality. Ručně sbírané čajové lístky na těch nejlepších plantážích světa, slibující skutečné osvěžení - chuť dotvořená nádechem bergamotu. Earl Grey - vynikající anglická čajová specialita s výjimečnou chutí. Čaj Earl Grey je pojmenován podle Charlese Greye, anglického premiéra z počátku 19.století. Legenda vypráví, že recepturu na tuto čajovou specialitu získal od čínského mandarina. V dnešní době je tento čaj, s jemnou příchutí bergamotu, jednou z nejvyhledávanějších čajových specialit na světě.

Výroba čaje má ve společnosti TEEKANNE tradici dlouhou více než 130 let. V roce 1949 jsme světu dali vynález dvoukomorového čajového sáčku, jež zaručuje dokonalé rozvinutí aroma a chuti a v malých obměnách je využíván dodnes. Naším hlavním cílem je vysoká kvalita výrobků a spokojenost zákazníků. Každý rok přinášíme řadu nových produktů a inovací, které sledují moderní trendy a požadavky zákazníků. Základ našich čajů tvoří mnoho přírodních složek - různé druhy ovoce, bylin a samozřejmě čajové lístky. Všechno jsou to rostliny, o nichž se již po staletí tvrdí, že mají blahodárné účinky pro lidský organismus. Například heřmánek, který je známý pro svoje zdravotní účinky, šalvěj, která je dobrá pro ústa a hrdlo díky esenciálním olejům, které obsahuje nebo černý, zelený a bílý čaj se svými povzbuzujícími účinky a mnoho dalších. Všechny čaje TEEKANNE podporují zdravé stravování a psychickou pohodu, rozmanitě pokrývají každodenní požadavky na pitný režim a zároveň neobsahují cukr a nemají v podstatě žádné kalorie. Nejvyšší kvalita produktu je naším závazkem, proto pečlivě kontrolujeme každou surovinu a každou směs. V našich laboratořích provádíme komplexní analýzy, abychom zaručili obsah pozitivních složek, a zároveň zajišťujeme plnění všech zákonných limitů a norem. Samozřejmostí je skutečnost, že stanovujeme velmi vysoké standardy bezpečnosti produktu a hygieny. A nakonec, naši ochutnávači čaje, kteří podstupují rozsáhlý výcvik, zajišťují, že pouze ty nejlepší suroviny jsou smíchávány do jedinečných čajových kreací s konzistentní chutí. Od samého počátku byla základním pilířem naší značky a strategického zaměření odpovědnost vůči společnosti a planetě. Z tohoto důvodu jsou všechny aspekty naší každodenní podnikatelské činnosti zaměřeny na udržitelnost. Od pečlivého výběru našich čajových plantáží až po zodpovědný nákup surovin a zpracování přísad, které je přátelské k životnímu prostředí. Pokud jde o udržitelnost, ušli jsme již dlouhou cestu - neustále se však každý den v maximální míře snažíme dosahovat zlepšení v oblasti udržitelnosti a ochrany životního prostředí i v sociální oblasti.

Příprava a použití

Návod pro přípravu viz obal.

 

 

20 nálevových sáčků á 1,65 g. Vyrobeno v EU. Balení: Krabice.

 

Skladování: Uchovejte v suchu.

Složení výrobku

  • Černý čaj (86%)
  • Aroma bergamotu
  • Aroma citrónu
  • Vitamín C
  • Citrónová kůra
  • Bergamotový olej

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    100ml nápoje* v průměru obsahuje
    Energetická hodnota :  3 kJ / 1 kcal  Tuky :  <0,1 g  z toho nasycené mastné kyseliny:  <0,1 g  Sacharidy :  <0,1 g  z toho cukry :  <0,1 g  Bílkoviny :  0,2 g  Sůl :  0,01 g  Vitamin C :  10 mg  *za předpokladu, že čajový sáček je zalit 200 ml vody:    **DDD = Doporučená denní dávka:   
    DDD**
    Energetická hodnota :    Tuky :    z toho nasycené mastné kyseliny:    Sacharidy :    z toho cukry :    Bílkoviny :    Sůl :    Vitamin C :  12,5%  *za předpokladu, že čajový sáček je zalit 200 ml vody:    **DDD = Doporučená denní dávka:   

    Vývoj ceny produktu