Vaše poloha:
Reklama

INTERSPORT

Společnost INTERSPORT je největším prodejcem sportovního oblečení a vybavení na světě. Toto tvrzení podtrhuje působnost ve 42 zemích světa a 5500 prodejen INTERSPORT. V České republice se můžeme se sítí obchodů INTERSPORT potkávat již od roku 2001.

INTERSPORT nabízí oblečení a obuv na sport a volný čas jak pro muže a ženy, tak i kluky  holky. Mezi nejvyhledávanější položky patří bundy a kabáty, funkční prádlo, kalhoty, legíny, mikiny, sportovní podprsenky, vesty, izolační bundy, turistické a trekové boty, tenisky, mikiny či fleecové bundy. INTERSPORT do svého portfolia zahrnuje širokou škálu sportů a aktivit, proto je zboží v INTERSPORT třízeno do kategorií cyklistika, fitness a běh, outdoor, in-line brusle a koloběžky, zimní sporty, míčové sporty a ostatní.

Kromě oblíbených a rozšířených značek zařazuje INTERSPORT do své „sportovního meníčka“ i několik značek, které jinde nekoupíte. Mezi značky snoubící špičkovou kvalitu a vynikající užitné vlastnosti za příznivou cenu patří ENERGETICS, FIREFLY, GENESIS, McKINLEY, Nakamura a PRO TOUCH.

Pro nákup správného  sportovního vybavení a oblečení nestačí pouze velký výběr, ale i kvalitní odborné poradenství. Zaměstnanci INTERSPORT na jednotlivých pobočkách jsou nejen odborníci, ale často sami nadšení sportovci. Vybrat si můžete z téměř čtyřiceti poboček INTERSPORT v České republice. Otevírací doba prodejen INTERSPORT se může lišit, protože odráží požadavky dané lokality. Otevírací doba INTERSPORT během státních svátků podléhá platnému zákonu. Nakoupit lze i v e-shopu INTERSPORT s nepřetržitou otevírací dobou.

Pomyslnou sladkou tečkou za nákupem v INTERSPORT je i bohatá nabídka služeb, mezi které patří péče o obuv IMBOX, dynamická analýza došlapu, servis jízdních kol, tenisových a squashových raket, in-line bruslí a skateboardů či lyží a snowboardů, broušení bruslí, tvarování vložek do obuvi, bootfitting (tvarování skeletu lyžařské obuvi), prodloužená záruka na rám kol atd. Dokonce můžete udělat radost i někomu jinému, a to prostřednictvím Dárkové karty INTERSPORT. Dárková karta INTERSPORT umožňuje bezhotovostní nákup v prodejnách INTERSPORT i v e-shopu INTERSPORT. Dárkovou kartu INTERSPORT lze nabít částkou 200 Kč až 15 000 Kč.

Pokud se rádi před nákupem inspirujete nebo prahnete po dobré radě, začtěte se do INTERSPORT blogu. Fundované články se zaměřují na sportovní tematiku, testování INTERSPORT produktů či na tematické novinky. Desítky dalších inspirativních textů skrývá i Magazín AkcniCeny.cz.

INTERSPORT si věrných zákazníků váží, a proto pro ně připravil Zákaznickou kartu INTERSPORT. Za všechny nákupy v prodejnách INTERSPORT se Zákaznickou kartou INTERSPORT sbíráte na své konto body, díky kterým při budoucích nákupem ušetříte. Navíc, stáhnete-li si aplikaci INTERSPORT, získáte 10x více bodů za první nákup a digitální Zákaznickou kartu INTERSPORT. Mezi další benefity patří exkluzivní a limitované nabídky, elektronický archiv účtenek, kupóny, vyhledávání všech INTERSPORT prodejen ve vašem okolí, užitečné informace o vašem oblíbeném sportu a mnoho dalšího. Stáhnout INTERSPORT lzeApp Store i na Google Play.

Další úsporu přináší akční slevové nabídky, doprava zdarma při objednání nad 1500 Kč či akční leták INTERSPORT. Na stránkách akčního letáku INTERSPORT společnost prezentuje slevové nabídky a akční sezónní položky. Akční leták INTERSPORT si lze prohlédnout i na AkcniCeny.cz a iLetaky.cz.

Tipy z akčního letáku INTERSPORT