Vaše poloha:

Sunarka kašička 225g, vybrané druhy

Sunarka kašička 225g, vybrané druhy

Výrobek Sunarka kašička 225g, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Sunarka , či na podobné zboží z kategorie Potraviny nebo dětská výživa nebo kaše. .

Aktuální slevu na Sunarka kašička 225g, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Potravina pro zvláštní výživu - potravina pro obilnou výživu kojenců a malých dětí od ukončeného 6. měsíce

Značka: Sunarka Výrobce: Hero Balení: 225 g EAN: 8592084409562 Kategorie: Potraviny / dětská výživa / kaše

Popis výrobku

 

Bez přidaného cukru*NaturbalancePřirozená chuťVybrané cereáliePřírodní surovinyVitaminy a minerályVýživná a lehce stravitelnáObsahuje mlékoVýborná rozpustnostJednoduchá příprava, stačí přidat vodu* Obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry

 

Sunarka mléčné kaše jsou skvělým obohacením jídelníčku kojence při přechodu na smíšenou stravu, které přispívají ke zdravému růstu, harmonickému vývoji a celkovému pohodlí vašeho dítěte. Obsahují totiž naturbalance, vyváženou kombinaci zdravé výživy a přirozené mléčné chuti zvlášť přizpůsobené potřebám dítěte. Přirozená chuť Vynikající chuť mléčných kaší Sunarka je dána jejich složením s vyváženým obsahem mléka, vyšším podílem ovoce a přirozeným obsahem pečlivě vybraných obilovin. Vybrané cereálie Sunarka kaše obsahují vybrané cereálie, které by měly být v dostatečném množství pravidelnou součástí jídelníčku pro spokojené bříško a jeho pohodlí. Navíc jsou kaše díky speciálnímu zpracování cereálií lehce stravitelné. Přírodní suroviny Sunarka kaše jsou vyráběny z vysoce kvalitních a přísně kontrolovaných přírodních obilovin a dalších surovin bez použití konzervačních látek a barviv.* Vitaminy a minerální látky* Sunarka kaše obsahují všechny důležité vitaminy a minerální látky včetně vápníku a vitamínu D, které jsou důležité pro normální růst a vývin kostí u dětí. * Podle legislativních požadavků.

Další krok ve výživě Pro rozvoj chutí a zpestření jídelníčku vyzkoušejte další varianty mléčných či nemléčných kaší Sunarka. Sunarka Vanilková kašička mléčná rýžová Sunarka Banánová kašička krupicová na dobrou noc Sunarka Krupicová s vanilkou mléčná kašička na dobrou noc Sunarka Jahodová kašička mléčná rýžová Sunarka Špaldová kašička nemléčná s 8 cereáliemi Sunarka Ovocná kašička nemléčná s 8 cereáliemi Přehled celého portfólia kaší najdete na www.sunarka.cz Sunar complex Důležitou součástí jídelníčku je i nadále mléčná výživa. Sunar complex nabízí komplexní řadu kojenecké a batolecí mléčné výživy, která díky jedinečné receptuře s naturbalance pomáhá dětem růst až do věku 6 let. Sunar Complex 2 Sunar Complex 3 Sunar Complex 4

Příprava a použití

Způsob přípravy Používejte pouze čisté nádobí. Připravujte v hlubším talíři nebo misce. Sunarka již obsahuje mléko, proto se připravuje pouhým přidáním vody. Příprava jedné porce 1. Pitnou, nejlépe kojeneckou vodu převařte a následně ji ochlaďte na 50-60 °C. 2. Do hlubšího talíře nebo misky nalijte 150 ml ochlazené kojenecké vody. 3. Za intenzivního míchání vidličkou postupně přidávejte 45 g sušené mléčné kaše Sunarka, což je asi 5-6 polévkových lžic. 4. Sunarku po přípravě ihned podávejte. Kaši nikdy nevařte. Důležité je důsledné dodržování návodu na přípravu.

 

 

Alergeny

Ječmen, Lepek, Oves, Pšenice špalda, Pšenice, Laktóza, Mléko, Mléčné výrobky, Žito, Sója/sójové boby

 

Tento výrobek doporučuje Sdružení praktických lékařů pro děti a dorost ČR. Země původu Španělsko. Balení: Krabice.

 

Skladování: Uchovejte na suchém místě při pokojové teplotě. Neskladujte v chladničce. Otevřené balení vždy dobře uzavřete, uložte na suchém a tmavém místě a spotřebujte do 4 týdnů.

Složení výrobku

  • Hydrolyzovaná rýžová mouka 62 %
  • Pokračovací mléčná kojenecká výživa 32 % (odtučněné sušené mléko, rostlinné oleje (palmový, sojový, kokosový, slunečnicový), demineralizovaná syrovátková bílkovina, laktóza, minerální látky (viz tabulka), emulgátor: sojový lecitin, vitaminy (C, niacin, E, kyselina pantothenová, B1, B6, A, B2, kyselina listová, K, biotin, D3, B12))
  • Sušené jahodové vločky 3 %
  • Mléčná bílkovina
  • Minerální látky (Ca, Fe, Zn)
  • Přírodní aroma
  • Vitaminy (C, niacin, E, kyselina pantothenová, B2, B6, B1, A, kyselina listová, biotin, D3, B12)

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    na 100 g prášku
    Energetická hodnota :  1750 kJ / 414 kcal  Tuky :  8,7 g  - z toho nasycené mastné kyseliny:  3,2 g  Sacharidy :  72,1 g  - z toho cukry :  32,5 g  Vláknina :  0,9 g  Bílkoviny (živočišné a rostlinné):  11,5 g  Sůl :  0,3 g  Vitaminy:    Vitamin A :  375 µg  Vitamin D :  7,5 µg  Vitamin E :  2,7 mg α-TE  Vitamin C :  25 mg  Vitamin B1:  0,6 mg  Vitamin B2:  0,6 mg  Niacin :  10,5 mg NE  Kyselina pantothenová :  3,0 mg  Vitamin B6 :  0,6 mg  Kyselina listová :  70 µg  Vitamin B12 :  0,5 µg  Biotin :  15 µg  Vitamin K1:  10 µg  Minerální látky:    Vápník :  410 mg  Zinek :  5 mg  Železo :  6,5 mg  Sůl je v potravině obsažená výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku: